Actueel

Het laatste nieuws over Adviesbureau Lüning vindt u hier.

 • Kunstwerk De Kroon

  Een houten kunstwerk gemaakt met de nieuwste digitale technologie, een complexe houtconstructie en een innovatieve fundering.

  lees meer
 • Team Adviesbureau Lüning breidt uit

  De komende jaren staat er heel wat op stapel in de houtwereld. Voor het halen van alle klimaat- en duurzaamheidsdoelstellingen wordt het construeren in hout steeds noodzakelijker en aantrekkelijker. Dit betekent ook iets voor de groei van de specialistische advisering op het gebied van hout bij Adviesbureau Lüning. Reden genoeg om op zoek te gaan naar uitbreiding van ons team.

  lees meer
 • Oosterhoff bouwt mee aan industrieel en circulair Rijkspaviljoen

  Met The Natural Pavilion laat Oosterhoff met een consortium van bijna 20 Nederlandse bedrijven zien dat het nu al mogelijk is om op industriële schaal volledig circulair, biobased, energieneutraal en in nauwe samenhang met de natuur woningen, scholen en kantoren te bouwen. Vanuit Oosterhoff werkten ABT, Adviesbureau Lüning, bbn adviseurs ...

  lees meer
 • ‘Samen Bredius’ wint tender voor de Brediuslocatie, Amsterdam

  De selectieprocedure voor de ontwikkeling van de Brediuslocatie in de Spaarndammerbuurt Amsterdam is gewonnen door het team ‘Samen Bredius’, een initiatief van NL-development. Het team ‘Samen Bredius’ bestaat naast NL-development uit Monadnock, Studio BLAD, Aardlab, Adviesbureau Lüning, DABT, ZieglerGautier, Aliki van der Kruijs en Fore Installatie Adviseurs

  lees meer
 • The Natural Pavilion

  De ingenieurs van Adviesbureau Lüning werden bij het team van The Natural Pavilion betrokken om de houten constructie door te ontwerpen.

  lees meer
 • Basisschool De Verwondering wint Duurzaam Bouwen Award

  De Ecologische basisschool De Verwondering in Almere heeft de Gouden Kikker in de wacht gesleept en is hiermee het meest duurzame project van Nederland.

  lees meer