Vacature projectleider houtconstructies

Wil jij meewerken aan toonaangevende projecten zoals Triodos of Biosintrum? Wil jij een bijdrage leveren aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Nederland? Heb jij passie voor hout en techniek?

Functieprofiel: Projectleider houtconstructies

Opleidingsniveau: HBO/TU richting constructies

Arbeidsomvang: 32 - 40 uur

Standplaats: Velp


Wat ga jij doen?
Als projectleider ben je betrokken bij verschillende projecten op het gebied van houtconstructies, duurzaamheid en innovatieve bouwsystemen. In de projecten heb je een hele brede rol. Zodra een opdracht is verworven, pak jij je rol en organiseert en coördineert projecten. Je kunt meepraten met de specialisten over het berekenen en detailleren van houtconstructies. Ook krijg je energie van het onderhouden en uitbreiden van klantrelaties. Je weet feilloos te achterhalen wat er bij de klant leeft. Daarnaast vind je het leuk om samen te werken in een klein en hecht team om met elkaar mooie, duurzame en kwalitatieve houtconstructies te creëren voor de klant.

Heb jij dus een ongekende passie voor hout en techniek en minimaal 10 jaar relevante werkervaring?  Wil je graag in direct contact staan met je klant en ben je communicatief vaardig, representatief en pragmatisch? En zoek jij op jouw beurt een werkgever die durft te ontwikkelen en voorop te lopen, een plek waar je kan werken aan toonaangevende projecten en een team van enthousiaste collega’s? Dan maken wij graag kennis met je! 

Solliciteer direct
Stuur jouw CV en motivatie naar info@luning.nl. 

Inhoudelijke vragen? 
Dan kun je contact opnemen met: Gert-Jan Rozemeijer (06 235 865 71 of g.rozemeijer@luning.nl).  Wil je meer weten over Lüning of de projecten waar jij een bijdrage aan kan leveren? Kijk dan eens rond op deze website.

Download
Download hier deze vacature in pdf.

Link: 6843