Over Lüning

Adviesbureau Lüning ontwerpt al veertig jaar houten constructies voor de gebouwde omgeving. Wat een opdrachtgever ook wil, wij zorgen voor een passende technische uitwerking in hout. Nationaal en internationaal, groot of klein, in puur hout of in combinatie met andere materialen: elk project is voor ons een uitdaging die een mooie oplossing met hout verdient.

De kracht van een goed ontwerp zit in de details. Zeker bij hout. Goede detaillering is essentieel voor mooie, maakbare en duurzame houtconstructies. Lüning heeft een jarenlange ervaring in het berekenen van houtverbindingen. Deze kennis gebruiken we om onze ontwerpen te optimaliseren. Als allround-houtconstructeur kunnen wij het ontwerp van uw houtconstructie voor onze rekening nemen, of de volledige detailuitwerking.

Bijzondere specialiteit van het bureau zijn grote overspanningen, dubbelgekromde schaalconstructies en blobs. Adviesbureau Lüning heeft over de hele wereld meer dan dertig geodetische koepels gerealiseerd, met overspanningen variërend tot ruim 140 meter.

Adviesbureau Lüning: fraaie, maakbare en haalbare ontwerpen.