Team

Adviesbureau Lüning bestaat uit een bevlogen en ervaren team van houtspecialisten. Onze passie voor hout komt voort uit de schoonheid van het materiaal. Schoonheid in de warme uitstraling en fraaie belijning van nerven en noesten. Ook de schoonheid van een 100% natuurlijke en hernieuwbare grondstof maakt het voor ons vanzelfsprekend om te denken en ontwerpen in hout.

Wij werken aan allerlei soorten projecten, van groot tot klein, van gebouwen tot bruggen, van het bepalen van de hoofdstructuur tot het ontwerpen en berekenen van de laatste details.

Onze liefde voor de schoonheid van houten constructies, het duurzame karakter van hout én de wetenschap dat bouwen in hout vraagt om vakmanschap zijn de redenen waarom Adviesbureau Lüning alleen werkt aan projecten waarin hout wordt toegepast.

Het bureau wordt aangestuurd door Gert-Jan Rozemeijer, die in 2015 de overstap maakte naar Adviesbureau Lüning. Gert-Jan heeft eerder ervaring opgedaan in projecten en aansturing van de constructiegroep van ABT.

Afbeelding: 2021_foto team_website