Nieuwbouw kantoor en warehouse
Nieuwbouw kantoor en warehouse

Nieuwbouw kantoor en warehouse HAVEP

Het nieuwe kantoorgebouw van HAVEP heeft een totale oppervlakte van circa 3.000 m2, waarvan de nieuwe ingang straks direct toegang geeft tot het atrium van het gebouw. Dit wordt een echte blikvanger! In dit atrium bevindt zich namelijk het Texperience Center van HAVEP, een moderne exporuimte voor de producten en werkwijze van HAVEP van nu en in de toekomst. Op de verdieping worden kantoren gerealiseerd rondom dit atrium. 

Voor de nieuwbouw van het kantoor en warehouse HAVEP te Goirle is Adviesbureau Lüning als hoofdconstructeur bij dit mooie project betrokken.  Een belangrijk uitgangspunt voor het ontwerp is de circulariteit. Het gebouw wordt zoveel mogelijk in hout ontworpen, waarbij de constructie geprefabriceerd en remontabel dient te zijn. Het kantoorgebouw zal bestaan uit een hybride houtconstructie met gelamineerde houten vuren kolommen en liggers met wanden en vloeren van CLT.  Het Warehouse, dat circa 6.000 m² meet, bestaat uit een volledige gelamineerde vuren houten constructie in de vorm van sheddaken.

Het project is mei 2022 opgeleverd. 

In november 2022 werd dit prachtige project uitgeroepen tot winnaar van de Nationale Houtbouwprijs 2022 in de categorie Zakelijke Houtbouw. Ook kreeg het de Publieksprijs!
Tevens is dit project winnaar van de Cobouw Duurzaamheidsaward 2022.

 

210923_Atrium HAVEP-website
17008_openingevent HAVEP
210923_Havep-website
2021_LinkedIn
17008_openingsevent HAVEP2

Projectgegevens

Opdrachtgever VP Vastgoed
Architect Paul de Ruiter
Hoofdconstructeur​ Adviesbureau Lüning
Houtleverancier Arcon
Detail engineering Ulehake
Status: opgeleverd

Havep Goirle